ЦВК зареєструвала Юрія Бойка кандидатом у президенти

ЦВК зареєструвала Юрія Бойка кандидатом у президенти

Укрінформ
Центральна виборча комісія зареєструвала самовисуванця, народного депутата, члена політичної партії "Опозиційний блок" Юрія Бойка кандидатом на пост Президента на виборах 31 березня.

Рішення ухвалено на засіданні ЦВК у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Водночас ЦВК відмовила Петру Рекалу та Юрію Боярському в реєстрації кандидатами в президенти у зв'язку з невідповідністю поданих ними документів чинному законодавству.

Таким чином, станом на 22 січня ЦВК зареєструвала 13 кандидатів на посаду глави держави на чергових виборах Президента України, а саме: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка, Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка, Романа Насірова та Юрія Бойка.

Як повідомлялося, висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого 2019 року. Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн.

Реєстрація кандидатів у президенти триватиме до 8 лютого включно. Звернення про відмову від балотування Центрвиборчком прийматиме до 7 березня.

Голосування на виборах Президента проводитиметься 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-