Євросоюз допоможе, аби на сайті ЦВК було все необхідне

Євросоюз допоможе, аби на сайті ЦВК було все необхідне

Вибори Президента
Укрінформ
Центральна виборча комісія та Представництво Європейського Союзу в Україні домовилися про створення спільної експертної групи з розробки комунікаційної стратегії до чергових виборів Верховної Ради восени цього року.

Про це йшлося під час зустрічі членів ЦВК з главою та членами Представництва ЄС в Україні Хюгом Мінгареллі, повідомляється на сайті Центрвиборчкому.

“Голова Комісії Тетяна Сліпачук і заступник голови Комісії Євгеній Радченко обговорили з гостями питання підтримки ЄС у проведенні національної інформаційно-просвітницької кампанії щодо чергових виборів народних депутатів України”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що основним результатом зустрічі стала “обопільна згода на створення експертної групи, яка допоможе розробити комунікаційну стратегію і впровадити її у серпні – жовтні 2019 року напередодні виборів народних депутатів України”.

Читайте також: ЦВК радить скаржитися в поліцію на "гречку" й незаконну агітацію

Сліпачук нагадала, що, новий склад комісії працює лише дещо більше трьох місяці, але запевнила, що ЦВК намагається робити все можливе, щоб вже цього року суспільство було більш поінформованим про сам виборчий процес.

“Одним з таких чинників стане співпраця з Представництвом Європейського Союзу в Україні. Поступово ми вже розпочали роботу у цьому напрямку – незабаром закінчиться процес заповнення нового сайту Комісії з усією необхідною для всіх суб'єктів виборчого процесу інформацією", - підкреслила голова ЦВК.

Крім того, на зустрічі також було обговорено проходження процесу підготовки до виборів Президента 31 березня, зокрема щодо роботи дільничних комісій в найближчих районах від лінії розмежування, Державного реєстру виборців, голосування внутрішньо переміщених осіб і подання заяв громадянами на зміну місця голосування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-