ЦВК дозволила вже 51 громадській організації мати спостерігачів на виборах

ЦВК дозволила вже 51 громадській організації мати спостерігачів на виборах

Укрінформ
Центральна виборча комісія надала дозвіл ще восьми громадським організаціям мати офіційних спостерігачів на чергових виборах Президента України 31 березня.

Відповідні рішення ухвалено на засіданні ЦВК у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, ЦВК надала право мати офіційних спостерігачів на чергових президентських виборах 31 березня громадським організаціям "Всеукраїнський рух "Сила права", "Екологічна країна", "Електронна демократія", "Європейське самоврядування місцевих громад", "Інноваційний місцевий розвиток", "Міжнародна комісія з прав людини", "Незалежна країна", "Свідоме суспільство України".

Таким чином, станом на 21 січня ЦВК надала дозвіл 51 громадській організації мати офіційних спостерігачів під час виборів Президента України 31 березня.

Читайте також: ЦВК зареєструвала Шевченка й Насірова кандидатами у президенти

Як повідомлялося, в Україні 31 грудня розпочався виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року. Відповідно до календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення чергових виборів Президента України 31 березня українські громадські організації можуть звернутися до ЦВК з клопотанням мати офіційних спостерігачів до 29 січня включно. Подання до ЦВК пропозицій щодо реєстрації офіційних спостерігачів від іноземних держав та міжнародних організацій прийматимуться до 23 березня включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-