Геращенко розкритикувала двох кандидатів у президенти -

Геращенко розкритикувала двох кандидатів у президенти - "нового" та "вже битого"

Укрінформ
Перший заступник Голови ВР Ірина Геращенко вважає лідера Радикальної партії Олега Ляшка і шоумена Володимира Зеленського, яких висунули кандидатами у Президенти, дуже схожими - обидва максимально експлуатують народність і популізм.

Це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

“Цікаве співпадіння: в один день відбулося висування в Президенти одного радикального політика і слуги. Перший часто створював інфоприводи для нищівних знущань другому. Другий нерідко, навіть не помічаючи, грає першого не лише на сцені, а й в житті: ті ж інтонації і прибаутки, хлесткі ремарки по відношенню до опонентів і манера не відповідати на гострі запитання про себе, свої зв’язки з олігархами. Обидва по-максимуму експлуатують народність і популізм”, - підкреслила Геращенко.

На думку першого віце-спікера, обидва кандидати є акторами з почуттям гумору і будь-яка трибуна для них є сценою.

“Не знаю, чи є самоіронія, правда. Але схоже, що в одного з самоіронією набагато краще, ніж в другого, бо він вже битий в політиці, а той ще “новий”. Й один точно голосує за всі закони, потрібні для армії, позиція і погляди іншого - повна загадка навіть для його симпатиків”, - додала Геращенко.

Вона також вказала на різницю у проведенні передвиборчих з’їздів Ляшка і Зеленського.

“Різниця: один з’їзд публічний, з командою, ЗМІ і запрошеними. Як і має проводитися з’їзд. Другий - як пише реліз прес-служби - з піцою і гамбургерами замість журналістів і запрошених. Ріалті - підміна реального політичного життя. Політика - це шоу, доведено одним. Наскільки шоу може підмінити політику - цю відповідь покаже суспільству другий”, - підсумувала перший віце-спікер.

Читайте також: ЦВК радить скаржитися в поліцію на "гречку" й незаконну агітацію

Як повідомлялося, 21 січня Радикальна партію на з’їзді висунула свого лідера Ляшка кандидатом на посаду Президента. Цього ж дня партія “Слуга народу” висунула кандидатом у Президенти Зеленського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-