На Прикарпатті ОПОРА з'ясовує, хто заплатив за білборди трьох кандидатів

На Прикарпатті ОПОРА з'ясовує, хто заплатив за білборди трьох кандидатів

Вибори Президента
Укрінформ
В Івано-Франківській області спостерігачі ОПОРИ звернулися із заявою до поліції перевірити джерела агітматеріалів трьох кандидатів у Президенти: Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка та Ігоря Шевченка.

Про це повідомляє ОПОРА.

"Спостерігачі ОПОРИ на Івано-Франківщині зафіксували білборди зареєстрованих кандидатів у Президенти Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка та Ігоря Шевченка без вихідних даних. Також наразі невідомо, з яких джерел могли оплачуватись ці агітаційні матеріали без відповідної інформації про тираж, замовника та виробника. ОПОРА звернулась із цього приводу до поліції", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що без вихідних даних 16 січня зафіксовані білборди з матеріалами агітаційного змісту за кандидатів у Президенти Євгенія Мураєва (Тисмениця, округ №84) та за Анатолія Гриценка (Івано-Франківськ, округ №83). Також 15 січня зафіксовано білборд кандидата у Президенти Ігоря Шевченка з матеріалами агітаційного змісту, який містив необхідні вихідні дані, але у спостерігачів виникли питання щодо коштів, за які оплачено дану агітацію. Адже про створення передвиборного фонду Ігоря Шевченка сьогодні нічого не відомо.

У своїх заявах до поліції спостерігачі ОПОРИ попросили перевірити вищезгадані факти щодо адміністративного порушення про розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами.

Читайте також: На Закарпатті ОПОРА заявила в поліцію на Садового

Громадянська мережа ОПОРА - одна з провідних неурядових та позапартійних всеукраїнських організацій громадського контролю та адвокації у сфері виборів, парламентаризму, освіти, управління спільною власністю, енергоефективності та місцевого самоврядування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-