Вибори будуть демократичними попри спроби Кремля вплинути на них - Порошенко

Вибори будуть демократичними попри спроби Кремля вплинути на них - Порошенко

Укрінформ
Кремль напрацював величезний арсенал засобів втручання у вибори, але Україна проведе президентські вибори 2019 року за всіма демократичними стандартами і не зійде з обраного шляху.

Про це заявив Президент Петро Порошенко на зустрічі з представниками бізнесу та громадськості Ківерцівського району Волинської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Кремль напрацював величезний арсенал засобів втручання у вибори. Від його втручання не захищені навіть зрілі і досвідчені демократії - Сполучені Штати, країни Європейського Союзу. А нам з вами доведеться прийняти цей виклик у дуже непростих умовах. Але якщо ми змогли в умовах війни провести визнані усім світом президентські вибори 2014 року, я переконаний, що в нас вийде провести їх і в 2019 році. І я переконаний, що ми спільно точно не допустимо, щоб нас повернули назад з обраного шляху", - сказав Порошенко.

Він висловив переконання, що спільна робота в напрямку європейської та євроатлантичної інтеграції буде продовжена і дасть переконливий для кожного громадянина України результат.

У цьому контексті глава держави зауважив, що необхідна для вступу до НАТО реформа сектора безпеки і оборони включає не тільки заходи для посилення спроможності захисту територіальної цілісності і незалежності України, а й безпеку людей всередині держави. А реформування української економіки за стандартами ЄС означає поліпшення умов життя українців до рівня європейських стандартів, сказав він.

Читайте також: Геращенко радить взяти відпустку депутатам, які зібралися у президенти

На переконання Порошенка, вступ України до Європейського Союзу і НАТО в осяжній перспективі є цілком реальним.

"Таким я бачу майбутнє України, таким його бачить абсолютна більшість українців. Але цю більшість треба об'єднати, до цієї більшості обов'язково треба донести правду через щільну завісу фейків російської інформаційної війни, демагогії деяких доморощених популістів. Ми з вами не можемо дозволити, щоб результат виборів повернув нас з обраного шляху, знецінив усе, що зроблено ціною таких великих зусиль і таких великих жертв нашого народу", - наголосив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-