Аваков обіцяє кандидатам у президенти захист, але не преференції

Аваков обіцяє кандидатам у президенти захист, але не преференції

Укрінформ
На спільній нараді Міністерства внутрішніх справ, громадських організацій, Нацполіції узгодили механізм забезпечення публічної безпеки та законності виборів.

Про це у Twitter написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"На нараді МВС за участю члена ЦВК, Громадянської мережі ОПОРА, членів колегії МВС та керівництва НПУ, узгодили механізми забезпечення публічної безпеки і законності виборів. Діятимемо скоординовано та рішуче. Всі кандидати отримають захист, а не преференції!" - написав Аваков.

Як повідомлялося, в Україні 31 грудня розпочався виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року. Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування на посаду глави держави та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого 2019 року. Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн гривень.

Читайте також: Уже 21 організації дозволили мати спостерігачів на виборах Президента

Реєстрація кандидатів у президенти триватиме до 8 лютого включно. Звернення про відмову від балотування Центрвиборчком прийматиме до 7 березня.

Проведення передвиборчої агітації розпочинається наступного дня після дня реєстрації кандидата на посаду президента і закінчується о 24 годині 29 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-