Уже 21 організації дозволили мати спостерігачів на виборах Президента

Уже 21 організації дозволили мати спостерігачів на виборах Президента

Укрінформ
Центральна виборча комісія надала дозвіл ще чотирьом громадським організаціям мати офіційних спостерігачів під час чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні у четвер, за результатом розгляду клопотань від громадських організацій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, на засіданні ЦВК одноголосно дала згоду мати офіційних спостерігачів під час виборів Президента України на виборах 31 березня 2019 року таким громадським організаціям: "Я за ЮВТ", "Всеукраїнська асоціація учасників виборчого процесу", "Ліга виборців" та "Міжнародна організація "Тріумвірат".

Таким чином, станом на 14 січня ЦВК дозволила 21 ГО мати офіційних спостерігачів під час виборів Президента України 31 березня 2019 року.

Окрім того, під час засідання ЦВК вирішила зареєструвати Руслана Чорнолуцького уповноваженим представником з правом дорадчого голосу у ЦВК Анатолія Гриценка на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Як відомо, Руслан Чорнолуцький був адвокатом Міхаїла Саакашвілі.

Як повідомлялося, в Україні 31 грудня розпочався виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року.

Читайте також: ЦВК відмовила двом претендентам на посаду президента

Раніше ЦВК дозволила мати офіційних спостерігачів на виборах Президента України 31 березня 2019 року 17 громадським організаціям. Відповідно до календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення чергових виборів Президента України 31 березня українські громадські організації можуть звернутися до ЦВК з клопотанням мати офіційних спостерігачів до 29 січня включно.

Подання до ЦВК пропозицій щодо реєстрації офіційних спостерігачів від іноземних держав та міжнародних організацій прийматимуться до 23 березня включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-