ЦВК дозволила спостерігачів на виборах Президента ще 4 громадським організаціям

ЦВК дозволила спостерігачів на виборах Президента ще 4 громадським організаціям

Укрінформ
Центральна виборча комісія надала дозвіл ще чотирьом громадським організаціям мати офіційних спостерігачів під час чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні у п'ятницю, за результатом розгляду клопотань від громадських організацій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, ЦВК одноголосно дала згоду мати офіційних спостерігачів під час виборів Президента України на виборах 31 березня 2019 року таким громадським організаціям: "Рада громадської варти", " Національні дружини", "Запорізький кризовий медіа-центр" та Всеукраїнській громадській організації "Комітет виборців України".

Як повідомлялося, в Україні 31 грудня розпочався виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року.

Раніше ЦВК дозволила мати офіційних спостерігачів на виборах Президента України 31 березня 2019 року 13 громадським організаціям.

Читайте також: ЦВК відмовила двом претендентам на посаду президента

Відповідно до календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення чергових виборів Президента України 31 березня українські громадські організації можуть звернутися до ЦВК з клопотанням мати офіційних спостерігачів до 29 січня включно. Подання до ЦВК пропозицій щодо реєстрації офіційних спостерігачів від іноземних держав та міжнародних організацій прийматимуться до 23 березня включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-