ОПОРА назвала партії, які на Буковині роздавали подарунки до свят

ОПОРА назвала партії, які на Буковині роздавали подарунки до свят

Укрінформ
На Буковині зафіксовано роздачу подарунків до свят представниками партій «Батьківщина», «За життя», «Солідарність», «Радикальна партія» та «Національний корпус».

Про це повідомляється на сайті громадської мережі "ОПОРА".

"Спостерігачі ОПОРИ у Чернівецькій області зафіксували повідомлення про вручення подарунків на дитячих новорічних святах з боку регіональних представництв партій Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», «Опозиційна платформа – За життя», «Солідарність», Радикальна партія Олега Ляшка та «Національний корпус»", – йдеться у повідомленні.

Зокрема, спостерігачі зазначають, що на сторінці Чернівецького осередку ГО «Батьківщина молода» розміщена інформація про те що, місцева «Батьківщина молода» долучилася до влаштування свята для дітей з інвалідністю. Учасниками новорічного ранку стали діти, родини яких є прихожанами протестантських церков краю. Кошти на подарунки дали депутат Чернівецької міськради від «Батьківщини» Артур Мунтян і заступник голови обласної парторганізації Оксана Пантелеймонова.

Голова Чернівецької обласної партійної організації ВО «Батьківщина», разом з тим - голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян на своїй сторінці у Facebook повідомляє про робочий візит до села Малятинці, де він відвідав новорічне свято у школі. Депутат подарував дітям спортивні м’ячі, а новообрані депутати ОТГ – у Малятинцях, висуванці партії ВО «Батьківщина» подарували школі телевізор, ноутбук та ваги.

Читайте також: Вибори Президента: чотири кандидати виправили помилки у деклараціях

27 грудня представники політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» зі святами вітали ветеранів-афганців. Для 68 ветеранів з родинами партійці організували свято з піснями, солодким столом та подарунками від Святого Миколая.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-