Одна з потерпілих від ракетного удару по Дніпру в тяжкому стані

Одна з потерпілих від ракетного удару по Дніпру в тяжкому стані

Укрінформ
У Дніпрі внаслідок ракетного удару медичної допомоги потребували 13 осіб; у потерпілих травми різного ступеня тяжкості, одна жінка - у тяжкому стані.

Про це журналістам повідомила заступниця директора департаменту охорони здоров'я Дніпровської ОВА Тетяна Квітницька, передає кореспондент Укрінформу.

"Медична допомога була надана 13 постраждалим жителям Дніпра. Безпосередньо на місці події надана допомога жінці та чоловіку - порізи і реакція на стресову ситуацію. Також чотири особи після огляду та надання допомоги були госпіталізовані в стаціонарні заклади. Серед них одна жінка у тяжкому стані, їй 77 років. Це тяжке отруєння продуктами горіння на пожежі, яка виникла внаслідок вибуху", - сказала Квітницька, додавши, що у потерпілої також переломи та садна.

За її словами, жінка отримує кисневу терапію та необхідну допомогу.

Читайте також: Загарбники за день п'ять разів обстріляли Херсон, загинула людина

Серед постраждалих є 17-річний хлопець, у нього струс головного мозку і рани на тулубі, обличчі. Підліток у стаціонарі, його стан оцінюється як середньої тяжкості.

"Ще двоє постраждалих перебувають у лікарні, жінка і чоловік у середньому стані. В них порізи, мінно-вибухові поранення, струс головного мозку, контузії, а також різані та колоті рани», - сказала Квітницька.

Вона повідомила, що семеро людей отримали медичну допомогу та перебувають удома, під наглядом сімейного лікаря та хірурга.

Читайте також: Мешканців Дніпропетровщини попередили про замінування берегової лінії Каховського водосховища

Як повідомлялося, вдень російські війська обстріляли житловий квартал у Дніпрі. Зазнали руйнувань сім будинків, виникла пожежа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-