У Києві «пунктами незламності» скористалися понад 3,5 тисячі осіб

У Києві «пунктами незламності» скористалися понад 3,5 тисячі осіб

Фото
Укрінформ
Розгорнута столична мережа "пунктів незламності" в кількості 436 одиниць уже надала свої послуги понад 3 500 містян. Про ситуацію в пунктах очільники районних адміністрацій звітуватимуть меру.

На цьому наголосив столичний голова Віталій Кличко в ефірі телеканалу "Київ", передає Укрінформ.

"Керівники районних адміністрацій слідкують за забезпеченням пунктів обігріву. Ми проводимо постійні наради з цього приводу. На останній зустрічі я дав завдання чітко проконтролювати та звітувати про стан підготовленості кожного пункту", - сказав Кличко.

"Пункт незламності" у Деснянському районі столиці / Фото: Геннадій Мінченко. Укрінформ

Він зазначив, що наразі у Києві відкриті 436 пунктів обігріву, що за кількістю більше, аніж в інших містах України. За його словами, їхніми послугами скористалися вже 3 600 мешканців.

Мер запевнив, що всі пункти обладнані генераторами, тому кияни можуть зігрітися та зарядити мобільні пристої. Однак ключовим завданням, підкреслив Кличко, залишається забезпечення основних сервісів - тепла, світла, води - в домівках.

Читайте також: У всіх районах Києва відновили водопостачання

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський заявив, що очікує від київської мерії покращення забезпечення "пунктів незламності", оскільки надійшло чимало скарг від киян.

На ранок 26 листопада, за словами мера Кличка, 95% будинків столиці з теплом, більше половини - зі світлом, вода є по всьому місту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-