Керівниця USAID: у цій війні на кону цінності, що визначають людську цивілізацію

Керівниця USAID: у цій війні на кону цінності, що визначають людську цивілізацію

Укрінформ
У російсько-українській війні на кону перебувають цінності, що визначають людську цивілізацію.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це під час візиту до Києва заявила адміністраторка Агентства США з міжнародного розвитку USAID та колишня Постійна представниця США при ООН (2013-2017) Саманта Павер.

«На карту поставлено те, чи зможуть волелюбні люди самі вирішувати, як їм жити, під ким їм жити, чи зможуть вони обирати своє керівництво, чи зможуть вони жити своєю національною ідентичністю, своєю культурою, розмовляти своєю мовою – суть цінностей, що визначають людську цивілізацію, поставлена на карту в цьому конфлікті», - сказала Павер.

Вона додала, що на кону також питання про те, чи може велика держава вторгнутися до меншої сусідньої країни й уникнути засудження своїх дій.

Читайте також: Павер впевнена, що результати виборів до Конгресу не вплинуть на підтримку Штатами України

«Ця війна буде виграна на полі бою, безперечно, але вона також буде виграна завдяки підтримці громадянського суспільства та українського народу – у партнерстві з тими, хто продемонстрував історичну стійкість», - зазначила очільниця USAID.

Як повідомляв Укрінформ, Адміністраторка Агентства США з міжнародного розвитку USAID Саманта Павер 6 жовтня відвідала Київ з одноденним візитом.

Фото: Геннадій Мінченко, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-