ЗМІ некоректно цитують слова Зеленського про «превентивний удар» по рф - Никифоров

ЗМІ некоректно цитують слова Зеленського про «превентивний удар» по рф - Никифоров

Укрінформ
Прессекретар Президента України Сергій Никифоров спростував некоректне цитування з боку деяких ЗМІ слів Володимира Зеленського про "превентивні удари" по рф, якщо росія вирішить застосувати ядерну зброю.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Президент говорив про період до 24 лютого. Тоді треба було застосувати превентивні заходи, щоб не дозволити росії розв'язати війну. Нагадаю, що єдині заходи, про які тоді йшлося, були превентивні санкції", - наголосив Никифоров.

Прессекретар Глави держави зауважив, що представники вітчизняних та іноземних медіа почали "чути ядерні удари навіть там, де їх немає". Він запевнив, що Україна ніколи не вдасться до таких методів.

Читайте також: Резніков каже, що ядерний потенціал росії закінчився у 1997 році

"Шантажувати світ вибухами на ЗАЕС та всіляко натякати на використання ядерної зброї дозволяє собі лише держава-терорист Росія. Від України таких закликів ви ніколи не почуєте", - написав Никифоров.

Як повідомляв Укрінформ, під час онлайн-виступу в Інституті Лоуї Зеленський Президент Володимир Зеленський заявив, що НАТО і вся міжнародна спільнота мають переглянути порядок реагування на можливе застосування росією ядерної зброї та передбачити превентивні удари.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-