Ворог почав мобілізацію у двох окупованих районах Луганщини

Ворог почав мобілізацію у двох окупованих районах Луганщини

Укрінформ
На тимчасово захоплених російськими військами Старобільщині та Кремінщині на Луганщині загарбники розпочали мобілізацію, видають повістки всім без розбору - і студентам, і старим.

Про це у Фейсбуці повідомила Луганська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«На Старобільщині та Кремінщині окупанти розпочали часткову мобілізацію. Чому не примусову, а саме часткову, - пояснюють просто: нібито ці території вже частина рф, а там оголошено часткову мобілізацію», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, зокрема, у Старобільському районі росіяни разом із військкомами ходять по дворах і роздають повістки. Видають всім без розбору - і студентам, і хворим, і старим.

Така ж ситуація і в Кремінній, констатували в ОВА.

Читайте також: путін розпочав приховану мобілізацію росіян ще в травні – розвідка

Як повідомляв Укрінформ, 21 вересня президент росії володимир путін оголосив мобілізацію, після чого активісти та опозиціонери почали закликати влаштовувати акції протесту. Міністр оборони рф Сергій Шойгу повідомив, що в рамках часткової мобілізації будуть призвані 300 тисяч резервістів. 30 вересня путін підписав документи про "приєднання" до складу рф маріонеткових утворень "днр", "лнр", а також захоплених російською армією територій Херсонської та Запорізької областей України.

Фото: ГУР МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-