Військові волонтери врятували контуженого ведмедя з приватного зоопарку біля Лимана

Військові волонтери врятували контуженого ведмедя з приватного зоопарку біля Лимана

Фото
Укрінформ
На Донеччині з приватного зоопарку, що поблизу деокупованого Лимана, військові волонтери врятували контуженого ведмедя, який залишився живим після жорстокого ставлення до нього загарбників.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Благодійна організація UAnimals та опублікувала відповідні світлини, на яких надають допомогу замученому ведмедеві.

«Як тільки наші героїчні ЗСУ звільнили Лиман та територію довкола нього від російської окупації, то відразу знайшли у приватному зоопарку зачиненого у вольєрі ведмедя. Загарбники жорстоко обійшлися з більшістю диких тварин, які там утримувались, але ведмідь залишився живим. Хоча він у жахливому стані та контужений від снаряда, який потрапив у будинок, де він сидів. За три метри від його вольєра все зруйноване», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що волонтери організації відвезли ведмедя до «Центру порятунку диких тварин Наталії Попової та UAnimals» - Центр порятунку диких тварин на лікування. А вже потім, коли його стан поліпшиться, звір поїде на реабілітацію до «Парку хижаків «Арден», що на Хмельниччині.

«Маємо надію, що лікування ведмедя буде вдалим, і вже скоро він одужає!», - заявили в організації.

Читайте також: Харківський бабак-віщун Тимко пережив окупацію

UAnimals — українська організація захисту тварин, заснована у 2016 році. Організація активно займається притулком та реабілітацією тварин під час російського вторгнення в Україну.

Фото: UAnimals

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-