ЗСУ на Запорізькому напрямку змусили ворога відмовитись від наступу - Генштаб

ЗСУ на Запорізькому напрямку змусили ворога відмовитись від наступу - Генштаб

Укрінформ
На Запорізькому напрямку Збройні Сили України змусили загарбників відмовитись від наступальних дій, але ворог продовжує обстріли вздовж лінії зіткнення та ракетні удари по цивільній інфраструктурі.

Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов, передає кореспондент Укрінформу.

"На Запорізькому напрямку завдяки вмілим діям сил оборони України вдалося змусити противника відмовитись від наступальних дій, але він не полишає спроб ведення обстрілів вздовж всієї лінії зіткнення, завдає авіаційних ударів в районах: Новосілка, Новопіль, Ольгівське, Рожнянка, Нова Данилівка, Нова Айдарівка, Малі Щербаки", - сказав Громов.

Він додав, що ворог завдав ракетних ударів по цивільній інфраструктурі Запорізького напрямку по населених пунктах: Вишневе, Запоріжжя, Гуляйполе, Андріївка та Дніпро.

Читайте також: Ворог вигадує засоби для переправ на Херсонщині, але на кожен варіант є протидія ЗСУ – Генштаб

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу ЗСУ, росія загаломвже застосувала 86 дронів-камікадзе типу "Шахід-136" для ударів по Україні, однак 60% з них були знищені українськими захисниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-