Ворог вигадує засоби для переправ на Херсонщині, але на кожен варіант є протидія ЗСУ – Генштаб

Ворог вигадує засоби для переправ на Херсонщині, але на кожен варіант є протидія ЗСУ – Генштаб

Укрінформ
рф намагається поліпшити логістичне забезпечення на правобережжі Херсонщині, проте ЗСУ здійснюють постійний вогневий вплив на засоби переправ ворога.

Про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов на щотижневому брифінгу в Military Media Center, передає кореспондент Укрінформу.

«Противник не полишає спроб поліпшити логістичне забезпечення на Херсонщині своєї частини військ, що чинить нам опір на Правобережжі. Намагається здійснювати своє логістичне забезпечення і поставку ресурсів як за допомогою понтонних переправ, так і поромних переправ», - сказав Громов.

Читайте також: Гуменюк - про ймовірність котла на півдні: ворог робить ставку на повітряно-десантні війська

Він зауважив, що ворог використовує різноманітні засоби для переправ, але на кожен їхній варіант є протидія ЗСУ.

«Наші підрозділи ракетних військ та артилерії здійснюють постійно вогневий вплив на засоби переправ ворога. На даному напрямку у противника переваг немає і наші війська продовжують виконувати завдання щодо вивільнення тимчасово окупованих територій», - наголосив бригадний генерал.

Читайте також: Гуменюк назвала населені пункти, звільнені ЗСУ на Херсонщині

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу ЗСУ, росія загалом вже застосувала 86 дронів-камікадзе типу "Шахід-136" для ударів по Україні, однак 60% з них були знищені українськими захисниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-