На Харківщині виявили тіла двох закатованих росіянами чоловіків

На Харківщині виявили тіла двох закатованих росіянами чоловіків

Укрінформ
У нещодавно звільненому від російських загарбників селищі Куп’янськ-Вузловий Харківської області правоохоронці виявили тіла двох чоловіків зі слідами катувань.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

У деокупованому населеному пункті на Харківщині правоохоронці виявили тіла двох чоловіків зі слідами катувань / Фото: Офіс Генерального прокурора

«6 жовтня слідчо-прокурорська група провела огляд у цеху з виготовлення цегли у смт Куп’янськ-Вузловий. Біля металевого циліндрового барабана правоохоронці виявили два тіла чоловіків зі зв‘язаними руками та слідами катувань», — ідеться в повідомленні.

В одного із загиблих правоохоронці виявили тілесні ушкодження у вигляді синців на шиї та грудній клітці, в іншого — слід від кульового поранення в грудній клітці та паховій зоні, а також рану на голові.

Читайте також: На Київщині знайшли тіла ще двох закатованих росіянами чоловіків

За фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України), розпочате досудове розслідування.

Як повідомляв Укрінформ, на визволеній території Харківської області правоохоронці виявили та оглянули вже 22 катівні, облаштовані російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-