На Миколаївщині внаслідок обстрілів пошкоджені житлові будинки та об'єкти інфраструктури

На Миколаївщині внаслідок обстрілів пошкоджені житлові будинки та об'єкти інфраструктури

Укрінформ
На Миколаївщині минулої доби російські війська обстрілювали громади, внаслідок чого пошкоджено житлові будинки, господарчі споруди та об'єкти інфраструктури.

Про це повідомляє Миколаївська ОВА у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зокрема, як зазначається, 5 жовтня орієнтовно з 09:45 до 13:30 під ворожими обстрілами перебував населений пункт Первомайської громади, внаслідок чого пошкоджено житлові будинки та господарські споруди, влучення зафіксовано й в об'єкт інфраструктури. Постраждалих немає

Крім тго, після 22 години 5 жовтня та близько 5-ї ранку 6 жовтня зафіксовані обстріли двох населених пунктів Березнегуватської громади. Інформація щодо пошкоджень уточнюється.

Зазначається, що 5 жовтня о 07:30 та 09:30 загарбники обстрілювали Широківську громаду, зафіксовано влучання по відкритих територіях та сільгоспугіддях.

За інформацією Повітряне командування «Південь», 5 жовтня близько 11:30 над морем біля м. Очаків при спробі проведення повітряної розвідки, силами та засобами протиповітряної оборони збито безпілотник оперативно-тактичного рівня, ймовірно «Орлан-10».

Читайте також: Офіційного підтвердження звільнення Снігурівки наразі немає - Кім

Як повідомлялося, в ніч з 5 на 6 жовтня російська армія атакувала безпілотниками-камікадзе «Shahed-136» південь України. Дев’ять дронів-камікадзе знищено силами та засобами протиповітряної оборони ПК «Південь», з них сім на Миколаївщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-