Президент обговорив допомогу Україні із Мішелем і Трюдо

Президент обговорив допомогу Україні із Мішелем і Трюдо

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський обговорив з главою Європейської Ради Шарлем Мішелем та прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо питання допомоги Україні.

Про це глава держави сказав у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ

"Говорив сьогодні з президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем. Наприкінці травня відбудеться важливе засідання Європейської Ради, присвячене питанням допомоги Україні. Тож скоординували позиції. Зокрема й щодо посилення санкцій проти росії. Також говорив з премʼєр-міністром Канади Джастіном Трюдо. Передусім про оборонну підтримку України. Про подальшу політичну взаємодію й надання нашій державі всього обсягу допомоги, зокрема фінансової, яка так необхідна, щоб подолати окупантів", - сказав Зеленський.

Читайте також: Рішення про надання Україні статусу кандидата стало б гарантією безпеки в Європі - Стефанішина

Як повідомлялося, 24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, чим продовжила військову агресію, що триває з 2014 року. російські війська проводять масовані бомбардування та обстріли мирних українських міст та селищ. Вони розв’язали масовий терор проти цивільного населення на тимчасово окупованих територіях.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-