Зеленський - про заяву шойгу: Не вигадали нічого кращого, ніж стверджувати, що так і планували

Зеленський - про заяву шойгу: Не вигадали нічого кращого, ніж стверджувати, що так і планували

Укрінформ
Після трьох місяців повномасштабного вторгнення в Україну у рф не придумали нічого кращого, ніж стверджувати, що так і планувалося.

Про це заявив у відеозверненні Президент України Володимир Зеленський, коментуючи  заяву російського міністра оборони сергія шойгу про нібито свідоме сповільнення темпів просування російських військ, передає Укрінформ.

«Сьогодні з росії прозвучала чергова неадекватна заява про те, що вони нібито спеціально пригальмовують наступальні дії. Що ж, після трьох місяців пошуку пояснень того, чому їм не вдалося зламати Україну за три дні, вони не придумали нічого кращого, ніж стверджувати, що буцімто так і планувалося», - сказав Зеленський.

Він нагадав про те, що за період повномасштабного вторгнення було вбито на українській землі майже 30 тисяч російських загарбників, збито понад 200 літаків, тисячі втрачених російських танків, БТР та іншої техніки. За інформацією Глави держави, майже повністю витрачений російський боєзапас ракет. «І це вони хочуть перекрити брехню про те, що нібито воюють не на повну силу. Жалюгідно. І настане час, коли вони самі це визнають», - сказав Зеленський.

Читайте також: загарбникам доведеться піти з усіх захоплених територій України, включно з Кримом – Президент

Міністр оборони країни-агресора росії сергій шойгу 24 травня заявив, що темпи просування російських військових в Україні сповільнилися нібито свідомо, щоб уникнути жертв серед мирного населення.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-