росія запровадила санкції проти 154 членів британської Палати лордів

росія запровадила санкції проти 154 членів британської Палати лордів

Укрінформ
Міністерство закордонних справ росії включило до санкційного списку 154 лордів британського парламенту у відповідь на санкції проти російських сенаторів.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сайт російського відомства.

«У відповідь на прийняте в березні урядом Великої Британії рішення про внесення до санкційного списку майже всього складу ради федерації федеральних зборів рф на основі взаємності запроваджуються персональні обмеження щодо 154 членів Палати лордів британського парламенту», - йдеться в заяві.

Зазначається, що внесені до санкційного списку лорди "зробили безпосередній внесок у випрацювання антиросійських санкційних заходів Лондона, націлених на створення умов для політичної ізоляції росії та руйнування її економіки".

Читайте також: Байден, Блінкен і конгресмени: росія заборонила в'їзд понад 900 американцям

Напередодні російська влада склала розширений стоп-лист для громадян США і Канади.

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Національна гвардія, сили Територіальної оборони та весь український народ ефективно чинять опір російським військам та завдають їм великих втрат.

Після початку війни росію було піддано масштабним санкціям з боку світової спільноти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-