Війна не вплине на збірну України, вона буде готова на 100% - тренер Шотландії

Війна не вплине на збірну України, вона буде готова на 100% - тренер Шотландії

Укрінформ
«Україна – сильна команда, технічно та тактично. Вони грають першим номером і приїдуть на «Гемпден Парк», щоб обіграти нас».  

Головний тренер збірної Шотландії з футболу Стів Кларк напередодні поєдинку плей-офф ЧС-2022 проти України заперечив думку, що українці нібито не мають шансів пройти його команду, передає Укрінформ.

«Ми взагалі не звертатимемо увагу на ці розмови. Добре, що ми граємо. Добре, що вони мали змогу виїхати з країни, і деякі українські футболісти тренувалися протягом кількох тижнів. Вони грали з «Шахтарем» та «Динамо». Очевидно, до них приєднаються ще дев'ять чи десять гравців з усієї Європи. У них буде сильний склад. Українці будуть готові на 100 відсотків – так само, як ми.

Читайте також: Шотландія визначилася зі складом на матч з Україною у плей-офф ЧС-2022 з футболу

У нас є люди, які переглянули всі три товариські матчі збірної України, і ми проаналізуємо їх. В цих матчах грали тільки футболісти з чемпіонату України, і багатьох з них викреслили із остаточного складу. Ми матимемо уявлення про певні схеми гри суперника, але це може змінитися, коли з'являться такі гравці, як Зінченко, Миколенко з «Евертона», Яремчук з «Бенфіки» та Ярмоленко. Україна – сильна команда, технічно та тактично. Вони грають першим номером і приїдуть на «Гемпден Парк», щоб обіграти нас.

Усі кажуть, що Україна буде дуже мотивованою. Але я думаю, ви побачите, що наші хлопці теж мають мотивацію поїхати в Катар. Ми довго чекали на цю можливість. Такій країні, як Шотландія, важко пройти кваліфікацію на чемпіонат світу. Я, мій персонал та мої гравці сповнені рішучості бути там.

Читайте також: Малиновський прибув до табору футбольної збірної України

Війна в Україні? Це не вплине ні на гру, ні на те, як вони грають, ні на те, як ми граємо. Це гра у футбол. Усі в Європі продемонстрували велику солідарність з Україною. Ми провели гру проти Польщі, де зібрали для них значну суму грошей. Ми знаємо, що ситуація в їхній країні жахлива. Але це гра у футбол. Вони хочуть перемогти і ми хочемо перемогти. Я думаю, що це буде гарна гра, правда», - сказав Кларк.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 90-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-