У Лимані на Донеччині - щільні ворожі обстріли, є загиблі та багато поранених

У Лимані на Донеччині - щільні ворожі обстріли, є загиблі та багато поранених

Укрінформ
У Лимані на Донеччині тривають щільні ворожі обстріли, є загиблі та багато поранених місцевих мирних жителів. Можливості евакуюватися поки нема.

Про це під час телемарафону UAразом повідомив Лиманський міський голова Олександр Журавльов, передає кореспондент Укрінформу.

«Нині у місті дуже важкі обставини, ідуть щільні обстріли як у південній, так і у північній частинах міста. Дуже багато поранених місцевих мирних жителів, є також загиблі. Дуже багато зруйновано будинків, комунікацій. По моїм підрахункам наразі у місті залишилося десь 7-8 тисяч людей. Бажаючі виїхати з міста є, але у зв’язку з інтенсивним обстрілом міста, нема можливості евакуювати людей», - сказав мер.

Читайте також: Авіація, танки та ракети: на Донеччині загарбники за добу обстріляли 14 населених пунктів

Він зазначив, що електро-, водо- та газопостачання у місті Лиман немає вже два місяці, бо всі основні магістралі перебиті ворогом.

«Продуктові набори та медикаменти ми підвозили під час евакуації. А наразі нема можливості проводити евакуацію, тому не можемо підвозити і продукти харчування. Є бомбосховища та підвали під домами, щоб сховатися місцевим мешканцям», - констатував Журавльов.

Читайте також: Сєвєродонецьк, Авдіївка, Лиман: ворог обстрілює всю лінію фронту і вбиває мирних жителів

Але він запевнив: як тільки буде сприятлива ситуація, обов’язково планують провести евакуацію населення.

Як повідомлялося, станом на 8:00 24 травня на Донеччині ворог здійснює обстріли по всій лінії фронту. Загострення поблизу Авдіївки, Лимана, Райгородки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-