СКУ представить свої гуманітарні проєкти в Давосі

СКУ представить свої гуманітарні проєкти в Давосі

Укрінформ
Світовий конґрес українців під час цьогорічного Всесвітнього економічного форуму у Давосі, Швейцарія, представлятиме свої гуманітарні проєкти «Єднаймося з Україною. Unite With Ukraine» та «Saint Javelin».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Зауважується, що президент СКУ Павло Ґрод виступатиме в Українському домі в Давосі поряд із найбільш потужними гуманітарними організаціями.

«Панель «Врятувати життя в Україні: прямі, потужні, швидкі результати» буде зосереджена на «українських та міжнародних ініціативах з гуманітарної допомоги, які щодня вирішують надскладні завдання, часом піддаючи ризику власне життя, щоб забезпечити українців основними продовольчими і медичними товарами та житлом». Президент СКУ разом із лідерами гуманітарних організацій поділиться думками про те, як виглядає гуманітарна ситуація в Україні сьогодні та як міжнародна спільнота може допомогти Україні подолати цю кризу», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: СКУ запустив сторінку підтримки для тих, хто вимушено покинув Україну

Президента СКУ супроводжуватиме Крістіан Борис, творець бренду Saint Javelin, який став сенсацією у віртуальному світі. Saint Javelin зобов’язалися передати прибуток від продажу своєї вірусної продукції для цілей кампанії #UniteWithUkraine.

У Конґресі нагадали, що завдяки світовій кампанії #UniteWithUkraine СКУ вже зібрав понад 23 мільйони доларів США, що були успішно використані для придбання та доставки тактичного нелетального обладнання на передову.

«Зараз важливіше ніж будь-коли зберегти увагу світу до війни в Україні, а також продовжувати мобілізувати міжнародну спільноту, щоб та не послаблювала підтримки України до нашої повної перемоги», – наголосили в СКУ.

Нагадаємо, у Давосі з 22 по 26 травня проходить Всесвітній економічний форум (WEF), який є щорічним місцем зустрічі світової політичної та бізнесової еліти. На форумі в понеділок виступив Президент України Володимир Зеленський.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-