Волкер: Не розумію розмов про те, що путіну треба зберегти обличчя

Волкер: Не розумію розмов про те, що путіну треба зберегти обличчя

Укрінформ
Повномасштабне вторгнення рф в Україну позбавило російського президента можливості "зберегти обличчя".

Як повідомляє Укрінформ, таку думку в ефірі телеканалу СВС висловив колишній спецпредставник США по Україні Курт Волкер.

“Я не розумію навіть логіки розмов про те, що путіну треба зберегти лице. Це - неспровокована агресія проти сусідньої країни. Її необхідно припинити та повернути назад. Зберегти обличчя неможливо", - сказав Волкер.

Він наголосив, що “головний злочин - це агресія і вона має припинитися”.

Читайте також: Бажання зберегти обличчя путіну є хворобою в Європі, яку вилікує жорстока історія – Кулеба

Волкер також закликав країни НАТО переглянути багаторічне небажання приймати до своїх лав Україну. “Якщо найпотужніші нейтральні країни із сильними арміями вирішують, що залишатися нейтральними - небезпечно, думаю, слід обернутися й переглянути питання членства України в НАТО, щойно ця війна припиниться”, - зазначив дипломат, коментуючи наміри Швеції та Фінляндії стати повноправними членами Альянсу.

Волкер додав, що дії росії, ймовірно, спонукатимуть шукати членства в НАТО й інші країни, які роками перебували у “сірій зоні”, в тому числі Молдову та Грузію.

Читайте також: Моравецький закликав ізолювати путіна, а не «зберегти йому обличчя»

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють і бомбардують міста й села України, катують і вбивають мирне населення. США, ЄС та інші країни ввели та продовжують запроваджувати санкції проти росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-