Зеленський погасив поштову марку «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!»

Зеленський погасив поштову марку «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!»

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський взяв участь у погашенні поштової марки серії «Русскій воєнний корабль…», введену в обіг до Дня морської піхоти України.

У спецпогашенні марок разом з главою держави взяли участь командувач Військово-Морських сил Збройних сил України Олексій Неїжпапа та генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу ОП.

«Такі речі, як ця марка, – це передусім символи, які допомагають нам вірити в нашу перемогу. Що ми неодмінно переможемо в цій війні, а окупант піде на дно. Інтерес людей до цих марок є підтвердженням цього. Переконаний, таких символів перемоги в нас буде ще багато», – сказав Зеленський.

У свою чергу очільник Укрпошти розповів, що марки серії «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!» вперше продаватимуть на світових майданчиках, частина прибутку піде на підтримку захисників України.

За його словами, у понеділок марки погасять в усіх регіонах країни, зокрема в Донецькій та Луганській областях, а в Києві відбудеться погашення марок також за АР Крим, міста Севастополь і Херсон.

Смілянський нагадав, що 40 днів тому затонув російський ракетний крейсер «Москва», що теж стало приводом для випуску нової марки.

Зазначається, що поштові марки «Русскій воєнний корабль… ВСЬО! Смерть ворогам!» призначені для відправлень по Україні, «Русскій воєнний корабль… ВСЬО! Слава нації!» - для міжнародних відправлень. Вони будуть випущені загальним накладом 5 млн примірників.

За даними ОП, марки «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!» реалізовуватимуть у понад 1500 відділеннях Укрпошти. 1,5 млн марок продадуть на українських та міжнародних інтернет-майданчиках. На реалізацію марок буде встановлений ліміт: два маркові аркуші, п'ять конвертів та п'ять карток на одне замовлення.

Читайте також: Українці стоять у чергах за маркою «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!»

Як повідомлялося, Укрпошта 12 квітня ввела в обіг першу українську поштову марку в умовах воєнного стану «Русскій воєнний корабль, іді…!».

13 квітня українські військові поцілили у російський крейсер «Москва» з протикорабельної ракетної системи «Нептун», завдавши йому серйозних пошкоджень. Згодом у росії підтвердили, що крейсер «Москва» затонув під час буксирування у порт.

Нині марка завойовує світ та служить засобом збору благодійної допомоги ЗСУ, акумулюючи мільйонні благодійні внески.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-