МХП у третьому кварталі збільшив виробництво курятини на 7%

МХП у третьому кварталі збільшив виробництво курятини на 7%

Укрінформ
У третьому кварталі 2021 року МХП збільшив виробництво курятини на 7% порівняно з аналогічним періодом торік - до 194,2 тис. тонн.

Про це йдеться у звіті компанії за третій квартал 2021 року, який є у розпорядженні Укрінформу.

Зазначається, що потужності з виробництва м’яса птиці цьогоріч задіяні повністю. Тому обсяги виробленої продукції істотно не змінилися порівняно з попереднім кварталом, коли було виготовлено 190,9 тис. тонн продукції.

Протягом 9 місяців цього року обсяги виробництва курятини залишался відносно стабільними і становили 551,7 тис. тонн. Для порівняння, результат січня - вересня минулого року - 541,6 тис. тонн.

При цьому в компанії зафіксували зміну динаміки продажу курятини. Так, липні - вересні цього року було продано 76,4 тис. тонн продукції; це на 5% більше порівняно з попереднім кварталом, але на 12% менше, ніж за аналогічний період торік.

У МХП такі зміни пояснюють скороченням продажу замороженої курятини: цілої курки, філе та четвертин.

Читайте також: МХП став учасником глобального договору ООН

Як повідомлялося, МХП — вертикально інтегрований холдинг, лідер української аграрної індустрії з акціонерним капіталом і зарубіжними виробничими активами в Нідерландах, на Балканах, а також дистрибуційним фісом в ОАЕ. Холдинг здійснює основну діяльність у галузях птахівництва, м'ясопереробки і тваринництва. Має один з найбільших земельних банків — близько 370 тис. га. Холдинг володіє брендами «Наша Ряба», Qualiko, Ukrainian Chicken, Sultanah, Assilah, «Секрети Шефа», Kurator, «Легко!», «Бащинський».

 Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-