Нацбанк відкликав ліцензії у п'яти установ

Нацбанк відкликав ліцензії у п'яти установ

Укрінформ
Національний банк відкликав у п’яти установ ліцензії на надання фінансових послуг на підставі їх власних заяв.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Нацбанку.

Національний банк України відкликав у п’яти установ: ТОВ "Перший інвестиційний альянс", ТОВ "Фактор Стандарт", ТОВ "Фін Капіал", ТОВ "ФК "Приватні Інвестиції" та Кредитної спілки "Галицька" – ліцензії на надання фінансових послуг на підставі їх власних заяв. Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 27 серпня 2021 року.

Так, анульовано в: ТОВ "Перший інвестиційний альянс" ліцензію на надання послуг з факторингу, у ТОВ "Фактор Стандарт" та ТОВ "Фін Капітал" відкликано по чотири ліцензії. У кредитної спілки «Галицька» відкликано ліцензію на залучення фінансових активів із зобов’язанням щодо наступного їх повернення.

Читайте також: Нацбанк виключив трьох страховиків із реєстру фінустанов

Одна з ліцензій відкликана в ТОВ "ФК "Приватні Інвестиції", а саме ліцензія на надання гарантій. Водночас ТОВ "ФК "Приватні Інвестиції" продовжує свою діяльність та має чинні ліцензії на інші види діяльності, зокрема ліцензії на надання послуг з факторингу, на надання послуг з фінансового лізингу, а також на надання коштів у позику, у тому числі і на умовах фінансового кредиту.

Як повідомляв укрінформ, з 1 ипня 2020 року Національний банк став регулятором ринку небанківських фінансових послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-