Аукціон із приватизації ОГХК відбудеться у жовтні - Фонд держмайна

Аукціон із приватизації ОГХК відбудеться у жовтні - Фонд держмайна

Укрінформ
Аукціон із приватизації АТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія» (АТ «ОГХК») відбудеться 29 жовтня 2021 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду державного майна України (ФДМУ).

"30 серпня 2021 року відбулось засідання аукціонної комісії Фонду державного майна України, на якому визначено нову дату приватизації АТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія» - приватизаційний аукціон відбудеться 29 жовтня 2021 року об 11.00", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що таким чином, прозорий аукціон із приватизаціїї АТ «ОГХК» буде проведено у 2021 році, як і було заплановано.

За словами заступника голови Фонду державного майна України Тараса Єлейка, потенційні інвестори матимуть достатньо часу для того, щоб якісно підготуватися до аукціону, зокрема, належним чином підготувати документи та направити заявки для участі.

«Фонд державного майна виконає поставлене завдання провести приватизацію АТ «ОГХК» у 2021 році, саме тому ми забезпечили всі можливості для потенційних інвесторів, у тому числі іноземних, взяти участь у прозорому аукціоні», - заявив Єлейко.

Як повідомляв Укрінформ, приватизаційний аукціон АТ "Об’єднана гірничо-хімічна компанія", призначений на 31 серпня, було скасовано через наявність усього одного учасника.

Читайте також: Стартова ціна ОГХК визначена відповідно до міжнародних стандартів - радник із приватизації

Загалом до ФДМУ надійшло три заявки для участі в аукціоні з приватизації АТ “ОГХК”. Двоє з потенційних учасників подали неповний пакет документів. Процедура проведення аукціонів великої приватизації не передбачає можливості доопрацювання заявок, відповідно цим претендентам відмовили в участі в аукціоні. У рамках чинного законодавства, аукціон з одним учасником відбутися не може.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-