Нафтогаз пропонує споживачам економію на платежах за газ у вересні

Нафтогаз пропонує споживачам економію на платежах за газ у вересні

Укрінформ
Побутові споживачі природного газу, яких обслуговує постачальник «останньої надії» (ПОН), в разі приєднання до ГК «Нафтогаз України» мають можливість зекономити майже 34% на платежах за блакитне паливо у вересні.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі компанії.

Зазначається, щоб скористатися такою можливістю, клієнтам, які отримують газ за рахунок страхового механізму — ПОН, необхідно подати заявку та стати комерційним клієнтом ГК «Нафтогаз України».

«Ціна на природний газ для клієнтів постачальника «останньої надії» у вересні становить 12 грн за куб. м з ПДВ, без вартості розподілу. А, споживачі, які подадуть заявку та стануть клієнтами ГК «Нафтогаз України», зможуть платити за куб газу у вересні на 4,04 грн менше», - пояснюють в компанії.

У «Нафтогазі» додали, що на сьогодні ГК як ПОН обслуговує майже 500 тис. домогосподарств у Донецькій, Херсонській, Полтавській, Житомирській, Запорізькій, Хмельницькій та Тернопільській областях.

Читайте також: Тепловиробники менш активно укладають угоди з Нафтогазом

Станом на 26 серпня компанія постачає газ уже понад 1,1 млн українських родин за однією з найвигідніших цін — 7,96 грн за куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки) у рамках річного тарифного плану «Фіксований».

"Ця ціна для комерційних клієнтів не збільшуватиметься протягом року — з 1 травня 2021 року до 30 квітня 2022 року", - запевнили у компанії.

Як повідомляв Укрінформ, газопостачальна компанія "Нафтогаз України" призупинила дію тарифу "Місячний" через відсутність заявок; усі комерційні споживачі в липні отримували газ по 7,96 грн за кубометр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-