Тепловиробники менш активно укладають угоди з Нафтогазом

Тепловиробники менш активно укладають угоди з Нафтогазом

Інфографіка
Укрінформ
У газопостачальній компанії «Нафтогаз Трейдинг» занепокоєні низькою активністю виробників тепла з укладання трирічних угод на закупівлю природного газу – за останній тиждень укладено лише 13 договорів.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі Групи Нафтогаз.

Зазначається, що найкращу динаміку за тиждень продемонструвала Київська область, де з’явилося три нових контрагенти. Також уклали угоди з «Нафтогаз Трейдингом» по два клієнти в Харківській та Хмельницькій обласях, ще по одному – в Запорізькій, Львівській, Одеській, Черкаській, Чернівецькій областях та у Києві.

При цьому найнижчі показники договірної роботи, як і раніше, в Закарпатській, Полтавській, Харківській та Одеській областях – там кількість угод на закупівлю газу не перевищує третини від потенційно можливих.

Загалом на 26 серпня трирічні угоди на постачання газу з «Нафтогаз Трейдингом» уклали 493 виробники тепла. Це приблизно 45% підприємств, що отримували газ від компанії в попередньому опалювальному сезоні.

«Наразі до «Нафтогаз Трейдингу» для укладання трирічних контрактів звернулося 572 підприємства ТКЕ та ОСББ», - додали в пресслужбі.

Читайте також: Населення і ТКЕ можуть скоротити споживання газу на 50% – Нафтогаз

Як повідомляв Укрінформ, 20 травня 2021 року припинив діяти режим спеціальних обов’язків (ПСО) на ринку газу. Тепер виробники тепла можуть самостійно обирати постачальника газу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-