Нафта дешевшає шосту сесію поспіль

Нафта дешевшає шосту сесію поспіль

Укрінформ
Ціни на нафту знижуються на торгах 19 серпня, продовжуючи демонструвати знижувальний тренд шосту сесію поспіль.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Жовтневі ф'ючерси на Brent на лондонській біржі ICE Futures вранці 19 серпня подешевшали на 1,25%, до 67,38 дол. за барель. У середу, 18 серпня, їхня ціна знизилася на 1,16%, становивши на закриття 68,23 дол. за барель.

Котирування ф'ючерсів на WTI на вересень на електронних торгах на Нью-йоркській товарній біржі (NYMEX) до ранку 19 серпня знизилися на 1,57%, до 64,43 дол. за барель. За підсумками попередньої сесії їхня ціна опустилася на 1,7%, завершивши день на позначці 65,46 дол. за барель.

Котирування знаходяться поблизу мінімумів за 3 місяці на тлі зміцнення долара і існуючих тривог з приводу прогнозу попиту в зв'язку з активним поширенням нового штаму коронавірусу, пише видання Trading Economics.

Читайте також: Ціни на нафту зростають після тривалого падіння

Опубліковані напередодні дані щотижневої доповіді міністерства енергетики США підкреслили, що комерційні запаси нафти в країні минулого тижня зменшилися на 3,23 млн барелів, до 435,54 млн барелів. Товарні запаси бензину зросли на 696 тис. барелів і становили 228,16 млн барелів. Комерційні запаси дистилятів зменшилися на 2,7 млн ​​барелів, до 137,81 млн барелів.

Експерти, опитані Bloomberg, очікували зниження запасів нафти на 1,45 млн барелів, зменшення запасів бензину на 2 млн барелів і підвищення запасів дистилятів на 200 тис. барелів. Раніше дані Американського інституту нафти (API) зазначали падіння запасів нафти у США за підсумками минулого тижня на 1,2 млн барелів, бензину - на 2 млн барелів, а також зростання резервів дистилятів на 502 тис. барелів. API отримує інформацію від операторів НПЗ, нафтосховищ і трубопроводів на добровільній основі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-