Працівники заводу Укроборонпрому протестують проти звільнення директора

Працівники заводу Укроборонпрому протестують проти звільнення директора

Відео
Укрінформ
Працівники Миколаївського авіаремонтного заводу "НАРП" пікетують будівлю облдержадміністрації на знак протесту проти звільнення директора.

На акцію 12 серпня зібралися кілька сотень людей, вони тримають плакати і скандують «Кирницький наш директор», передає кореспондент Укрінформу.

За словами учасників мітингу, вони зібралися на підтримку директора Віктора Кирницького, в якого закінчився контракт. Але концерн «Укроборонпром», якому підвідомче підприємство, не планує його продовжувати.

Співробітники заводу обурюються, що коли завод був у занепаді і працівники сиділи без зарплати, його доля нікого не цікавила. Тепер же, коли робота підприємства стабілізувалася, проведено ремонт у цехах, з'явилися замовлення, працівники припускають, що хтось хоче заволодіти землею і потужностями заводу.

Мітингувальники наголошують, що колектив заводу хоче працювати зі своїм нинішнім директором, і вимагають прислухатися до їхньої позиції керівництво «Укріоборонпрому» і центральну владу.

Кількома днями раніше вони провели подібну акцію у себе на підприємстві.

Читайте також: Укроборонпром почав створення нових холдингів - Гусєв

У свою чергу, заступник генерального директора з безпеки ДК "Укроборонпром" Роман Забарчук також прокоментував ситуацію на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Хочу розставити всі крапки над «і» щодо ситуації з можливою зміною керівництва Державного підприємства «Миколаївський авіаремонтний завод». Термін контракту директора Віктора Кирницького офіційно закінчився 29 липня 2021 року. У нашому розпорядженні є інформація щодо деяких аспектів діяльності Кирницького на посаді директора заводу, яку ми перевіряємо. За результатами перевірки, за наявності підстав, поінформуємо правоохоронні органи. Саме тому ми тимчасово продовжили повноваження Віктора Кирницького до 20 серпня поточного року. Чекаємо на результати перевірки», - зазначив Забарчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-