Новокраматорський завод відвантажує труби для турецької АЕС

Новокраматорський завод відвантажує труби для турецької АЕС

Укрінформ
Новокраматорський машинобудівний завод (НКМЗ) відвантажує труби та трубну арматуру для турецької АЕС «Аккую».

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі НКМЗ.

«Новокраматорський машинобудівний завод бере участь у виготовленні та поставці труб і трубної арматури, що використовуються в трубопроводах високого тиску для атомної електростанції «Аккую, що споруджується на південному узбережжі Туреччини», - йдеться в повідомленні.

У повідомленні пояснили, що до якості деталей енергетичного обладнання атомних електростанцій висуваються високі вимоги. Тому виготовлення проходить під особливим контролем абсолютно всіх технологічних переділів. Кожна деталь супроводжується індивідуальним планом якості, де відображено сертифікати на кожен технологічний переділ.

Як повідомлялося, Новокраматорський машинобудівний завод (м. Краматорськ, Донецька обл.) спеціалізується на випуску прокатного, металургійного, ковальсько-пресового, гірничорудного, гідротехнічного, підйомно-транспортного обладнання.

Читайте також: Новокраматорський машинобудівний завод відновить житло, зруйноване в ході бойових дій

Атомна електростанція «Аккую» будується в Турецькій Республіці в провінції Мерсін. Проект передбачає спорудження чотирьох енергоблоків потужністю 1 200 МВт кожен. Розрахунковий термін експлуатації АЕС - 60 років з можливістю продовження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-