Запаси вугілля на складах ТЕС за тиждень зменшилися на 2,7%

Запаси вугілля на складах ТЕС за тиждень зменшилися на 2,7%

Укрінформ
На складах українських теплових електростанцій (ТЕС) запаси вугілля на 9 серпня 2021 року становили 783 тис. тонн, що на 2,7% менше порівняно із запасами станом на 2 серпня (805 тис. тонн). 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НЕК "Укренерго".

"Залишається критичною ситуація із накопиченням вугілля на складах ТЕС. Станом на ранок 9 серпня на складах ТЕС знаходиться 783 тис. тонн вугілля, що на 2,7% менше, ніж на початок попереднього тижня (2 серпня, 805 тис. тонн). Обсяг антрацитового вугілля на складах ТЕС з 2 серпня зріс на 3,2% до 261 тис. тонн, а газового – навпаки, зменшився на 5,4% до 522 тис. тонн", - ідеться у повідомленні.

В Укренерго зауважують, що, відповідно до графіка накопичення палива, затвердженого Міненерго, на складах ТЕС знаходиться на 36,4% менше, ніж має бути на 9 серпня.

Читайте також: Запаси вугілля на ТЕС за місяць зменшилися на 37% - Укренерго

На складах теплоелектроцентралей (ТЕЦ) на 9 серпня знаходиться 183 тис. тонн, що на 0,5% менше, ніж станом на 2 серпня (184 тис. тонн).

Як повідомлялося, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявляв, що для стабільного проходження опалювального сезону Україні необхідно не менше 2 млн тонн вугілля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-