Колишнього директора в аеропорту «Бориспіль» залишили під домашнім арештом

Колишнього директора в аеропорту «Бориспіль» залишили під домашнім арештом

Укрінформ
Колишнього директора державного підприємства "Зал офіційних делегацій" в аеропорту "Бориспіль", підозрюваного у службовій недбалості, залишили під домашнім арештом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київський апеляційний суд.

“9 серпня колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на ухвалу слідчого судді Святошинського районного суду міста Києва від 22 липня, якою задоволено клопотання старшого слідчого управління ГУ НП в Київській області та застосовано до підозрюваного М. запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у певний час доби в межах строку досудового розслідування, але не довше ніж до 12 вересня включно, заборонено підозрюваному залишати місце свого проживання за адресою, визначеною ухвалою, в період часу з 22 год. 00 хв. до 07 год. 00 хв. наступного дня”, - ідеться у повідомленні.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого Святошинського райсуду Києва від 22 липня залишили без змін, апеляційну скаргу сторони захисту – без задоволення.

Громадянин М. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Читайте також: НАБУ завершило слідство у справі екскерівника аеропорту «Бориспіль»

Як повідомляв Укрінформ, у липні ексдиректору державного підприємства «Зал офіційних делегацій» в аеропорту "Бориспіль" повідомили про підозру у заподіянні 1,6 млн грн збитків.

За даними слідства, посадовець уклав договір з приватним підприємством щодо надання послуг з обслуговування пасажирів держпідприємством, безпідставно надавши знижку вартості послуг, які надавались. Використовуючи цю знижку, приватне підприємство здійснювало продаж послуг пасажирам за загальними тарифами, збагачуючись за рахунок потужностей ДП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-