За три місяці до газопостачальної компанії Нафтогаз перейшли понад 150 тисяч клієнтів

За три місяці до газопостачальної компанії Нафтогаз перейшли понад 150 тисяч клієнтів

Укрінформ
З початку дії річного тарифного плану клієнтами газопостачальної компанії "Нафтогаз України" стали понад 150 тис. домогосподарств.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ГК "Нафтогаз" у Фейсбуці.

"Понад 150 тис. нових клієнтів перейшли до ГК "Нафтогаз України" після запровадження в Україні річних тарифних планів - тобто протягом трьох місяців (із 1 травня до 31 липня). Українці продовжують активно змінювати постачальника, використовуючи всі можливості відкритого ринку газу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що компанія підключає споживачів на умовах річного тарифного плану "Фіксований", ціна якого є однією з найвигідніших на ринку - 7,96 грн за 1 кубометр із ПДВ без вартості розподілу. Ця ціна є фіксованою і не збільшується протягом року - з 1 травня 2021 року до 30 квітня 2022 року.

Газопостачальник повідомляє, що більшість клієнтів подають заявку на приєднання через онлайн-канали. Зокрема, 77% заявок компанія отримала через сайт gas.ua та Приват24, ще 23% клієнтів подали заявку-приєднання офлайн – у мережі партнерів та центрах оплат і підключень компанії.

Клієнти також активно використовують нові можливості для спрощеної ідентифікації. Так, у липні сервісами Дія та BankID НБУ скористалися майже 2,5 тис. клієнтів.

Читайте також: Нафтогаз достроково закачав 17 мільярдів кубів газу до сховищ

Як повідомлялося, клієнти ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» безкоштовно можуть роздрукувати рахунки за спожитий газ у платіжних терміналах самообслуговування EasyPay.

За неповний рік клієнтська база ГК «Нафтогаз України» збільшилася в чотири рази - до понад 1 млн побутових споживачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-