Укрзалізниця провела перші аукціони з оренди комерційних площ вокзалів

Укрзалізниця провела перші аукціони з оренди комерційних площ вокзалів

Укрінформ
Укрзалізниця успішно провела в електронній системі «Prozorro.Продажі» низку перших аукціонів з оренди комерційних площ вокзалів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії. 

«Загальна початкова вартість місячної оренди комерційних площ вокзалів за результатами проведених аукціонів збільшилась майже на 50%. Це свідчить про зацікавленість бізнесу працювати на вокзалах Укрзалізниці та разом із нами робити їх більш сучасними та комфортними для пасажирів. Впевнений, що така співпраця має великі перспективи для всіх учасників цього проєкту», — розповів в.о. голови правління АТ "Укрзалізниця" Іван Юрик.

Так, під час вказаних аукціонів було розіграно перші 18 лотів (об’єктів) зі стартовою місячною орендною платою 73,4 тис. грн. У результаті за деякими аукціонами початкова вартість збільшилась у декілька разів і загалом склала 108,2 тис. грн. Тож загальна стартова орендна плата зросла на 47%.

Читайте також: Укрзалізниця прискорює поїзд із Києва до Бердянська

Бізнесу були запропоновані для оренди комерційні площі вокзалів станцій Дніпро-Головний, Запоріжжя-1 та Хмельницький. Після укладення відповідних договорів з переможцями торгів на цих вокзалах будуть розміщені, зокрема, банкомат, платіжний термінал, вендинговий автомат, кавомат, об’єкти торгівлі продовольчими товарами (з правом та без права продажу підакцизної групи товарів).

Як повідомляв Укрінформ, Укрзалізниця має намір передати в оренду комерційні площі загалом на 24 вокзалах та планує отримувати на місяць щонайменше 8,4 млн грн, а на рік — понад 100 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-