Фонд гарантування у червні продав активи банків на 453 мільйони гривень

Фонд гарантування у червні продав активи банків на 453 мільйони гривень

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб у червні провів успішні аукціони з продажу активів банків, що ліквідуються, на загальну суму 452,9 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"Фонд гарантування вкладів фізичних осіб у червні 2021 року провів успішні аукціони з продажу активів банків, що ліквідуються, на загальну суму 452,9 млн грн. Загалом у червні проведено 720 відкритих електронних аукціонів, із них 17 – результативні", - йдеться в повідомленні.

Решта торгів не відбулися через відсутність учасників, зацікавлених у купівлі майна.

Станом на 1 липня 2021 року за результатами 17 успішних аукціонів отримано оплату і укладено договори купівлі-продажу активів за шістьма лотами на загальну суму 2,5 млн грн.

Окрім цього, протягом червня від безпосереднього продажу активів фізичним та юридичним особам виручено 0,5 млн грн. Усі кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямовує на розрахунки з кредиторами неплатоспроможних банків.

Читайте також: Фонду гарантування дозволили позиватись в інтересах кредиторів неплатоспроможних банків

Аукціони з продажу активів проходять в електронній системі «Prozorro.Продажі» та на міжнародних майданчиках за відкритою і прозорою процедурою. Кожен бажаючий може взяти участь у торгах, окрім позичальників і поручителів за кредитами. Переможцем аукціону стає учасник, який запропонує найвищу ціну за лот.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-