Передумов для проблем із постачанням електроенергії об'єктам Укрзалізниці немає

Передумов для проблем із постачанням електроенергії об'єктам Укрзалізниці немає

Укрінформ
Нове керівництво ТОВ "Енерго Збут Транс" має забезпечити надійне постачання електроенергії на об’єкти залізниці, необхідні для цього контракти вже укладені попереднім керівництвом компанії.

Про це в інтерв'ю Українським Новинам сказав Валерій Ноздрін, який очолював компанію протягом двох років.

"За два роки компанія перетворилася на сильного гравця на ринку електроенергії, залучила близько 400 клієнтів практично по всій Україні. І жодного з них не перевела на постачальника "останньої надії", - розповів Ноздрін.

За його словами, частка компанії становить 7,3% в сегменті реалізації електроенергії за вільними цінами; також "Енерго Збут Транс" входить у трійку лідерів ринку за обсягами поставок електроенергії непобутовим споживачам.

Фінансові показники роботи також свідчать про впевнений розвиток і зростання ТОВ "Енерго Збут Транс", говорить Ноздрін. Якщо за підсумками 2019 року чистий прибуток підприємства становив 4,3 млн гривень, то вже за 5 місяців 2021 року цей показник досяг 9,9 млн грн.

Своє звільнення 14 червня цього року і призначення нового керівника "Енерго Збут Транс" Ноздрін пов'язує зі зміною власника компанії, яким була «Укрзалізниця», а також передачею 100% статутного капіталу «Енерго Збут Транс» на користь "Збут Енерджі ЛТД". Юридичні процедури, пов'язані з відчуженням корпоративних прав, завершилися 25 травня.

«Якщо бути максимально лаконічним - новий власник компанії вирішив поміняти менеджера. Просто бізнес», - зазначив екс-керівник.

Читайте також: Укрзалізниця у червні на 9,7% покращила обіг вантажних вагонів

Продовжувати свою більш як 25-річну діяльність у сфері енергетики Ноздрін планує в приватному секторі.

Як повідомлялося, 3 лютого 2021 Кабінет Міністрів прийняв рішення про передачу 100% статутного капіталу ТОВ "Енерго Збут Транс" від АТ "Укрзалізниця" на користь ТОВ "Збут Енерджі ЛТД".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-