Зеленський анонсував у вересні засідання українсько-грузинської комісії з економічної співпраці

Зеленський анонсував у вересні засідання українсько-грузинської комісії з економічної співпраці

Укрінформ
Чергове засідання Міжурядової української-грузинської комісії з питань економічного співробітництва має відбутися у вересні.

Головне завдання комісії - активізація торговельно-економічної співпраці між країнами, заявив Президент Володимир Зеленський під час спільної з Президентом Грузії Саломе Зурабішвілі пресконференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Упевнений, що попри пандемію коронавірусу вже у цьому році ми активізуємо торговельно-економічну співпрацю, закріпивши позитивні тенденції початку цього року, коли наш товарообіг збільшився майже на 25%. Це буде одним з головних завдань спільної Міжурядової українсько-грузинської комісії з питань економічного співробітництва. Ми прагнемо відновити її діяльність і провести чергове, 10-те засідання у вересні цього року", - зазначив Зеленський.

Президент підкреслив, що Грузія для України є важливим торговельним партнером у регіоні Південного Кавказу.

Читайте також: Відносини між Грузією та Україною повертаються до норми - Зурабішвілі

Як повідомляв Укрінформ, Президент Грузії Саломе Зурабішвілі 23 червня перебуває з офіційним візитом в Україні. Крім перемовин з Президентом Зеленським, заплановані також її зустрічі з Прем'єр-міністром Денисом Шмигалем і Головою Верховної Ради Дмитром Разумковим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-