У голови Нафтогазу з'явився новий радник

У голови Нафтогазу з'явився новий радник

Укрінформ
Новим радником голови правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» з питань видобутку призначений Маврикій Калугін, колишній виконавчий віцепрезидент з питань видобутку та переробки ПАТ «Укрнафта».

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі компанії.

«Стабілізація та нарощування видобутку газу – одне з ключових завдань Нафтогазу. Сподіваюся, мій досвід та зусилля допоможуть досягти цієї важливої для компанії та країни мети», - зазначив радник.

Зазначається, що Калугін має двадцятирічний досвід роботи в нафтогазовій галузі, а також компетенції в сфері управління видобувними та сервісними компаніями, розробці нових родовищ та оптимізації виробництва.

Протягом попередніх п’яти років він працював в ПАТ «Укрнафта» на посадах радника голови наглядової ради з видобутку, заступника голови правління, виконавчого віцепрезидента з видобутку та переробки.

Раніше Калугін також займав керівні посади в таких компаніях як Petrofac, Cairn India, BP, TNK-BP, Arco Oil&Gas. Освіту Калугін отримав в університеті Айдахо і на сьогодні є громадянином США.

Читайте також: Шмигаль пояснив судову тяганину навколо призначення Вітренка

Як повідомляв Укрінформ, у червні новим директором з інтегрованих комунікацій НАК «Нафтогаз України» став Максим Білявський, який раніше працював провідним експертом Українського інституту економічних та політичних досліджень ім. О. Разумкова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-