Українсько-італійський бізнес-форум відкрили глави МЗС обох країн

Українсько-італійський бізнес-форум відкрили глави МЗС обох країн

Укрінформ
Міністри закордонних справ України та Італії Дмитро Кулеба і Луїджі Ді Майо відкрили Українсько-італійський бізнес-форум.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Пандемія COVID-19 завдала тяжкого удару не лише по людях, а й по економіках країн. Але попри це торгівля між Україною та Італією зберігається, і ми хочемо її ще більше наростити. Саме тому сьогодні ми створюємо можливість для українських та італійських компаній встановити нові ділові зв'язки, підписати нові контракти, обговорити нові перспективні проєкти для розвитку", - сказав глава МЗС України.

Кулеба запевнив українських бізнесменів - учасників форуму, що МЗС через механізм Ради експортерів та інвесторів готове надавати їм максимального сприяння у виході на закордонні ринки.

Своєю чергою міністр закордонних справ та міжнародного співробітництва Італійської Республіки Луїджі Ді Майо зауважив, що медико-санітарні обмеження, пов'язані з пандемією COVID-19, певною мірою вплинули на економічні відносини між Італією та Україною.

"Ми маємо розвивати і економічну, і фінансову співпрацю. Сьогодні ми зібралися з усвідомленням важливості цього і надією на економічне відновлення", - сказав Ді Майо.

Читайте також: Італія підтримує європейські прагнення України – глава МЗС

Як повідомляв Укрінформ, 10 червня міністр закордонних справ та міжнародного співробітництва Італійської Республіки Луїджі Ді Майо перебуває в Україні з офіційним візитом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-