Глава Мінагропроду назвав землю найкращим банківським депозитом

Глава Мінагропроду назвав землю найкращим банківським депозитом

Укрінформ
Міністр аграрної політики та продовольства Роман Лещенко заявив, що зі стартом у липні ринку продажу землі для громадян України нічого глобально не змінюється, і негайно продавати свої ділянки не потрібно.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Дом", повідомляє Укрінформ. 

Глава Мінагропроду зазначив, що після старту ринку землі українців "ніхто не зобов'язує продавати землю або купувати".

"Не рекомендую продавати (землю - ред.). З однієї простої причини: земля — це найкращий банківський депозит у країні. Це актив, який постійно зростає в ціні, це орендна плата, яка постійно зростає, це можливість заробляти на вирощуванні сільгосппродукції, яка сьогодні має фантастичні ціни на світових ринках", — пояснив свою позицію Лещенко.

Читайте також: Всім українцям не варто розраховувати на передбачені законом 2 гектари землі – Лещенко

Міністр додав, що будь-який власник землі завжди має стабільність у трьох аспектах. "Актив зростає в ціні, актив завжди має попит, і паралельно ти з цього активу можеш отримувати сільгосппродукцію, якою можеш годувати не тільки себе, а й інших людей", — наголосив він.

Читайте також: Ринок землі запрацює з 1 липня – Шмигаль доручив готувати документи

Як повідомлялося, 24 травня Президент Володимир Зеленський підписав Закон "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин", необхідний для завершення земельної реформи в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-