Наглядова рада ПриватБанку затвердила двох осіб у складі правління банку

Наглядова рада ПриватБанку затвердила двох осіб у складі правління банку

Укрінформ
Наглядова рада ПриватБанку затвердила результати конкурсного відбору двох посад у складі правління банку.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в пресрелізі банку.

"За результатами конкурсу з 01 вересня 2021 року строком на п’ять років на посаду заступника голови правління з питань фінансів призначено Ганну Самаріну, яка наразі є виконувачкою обов’язків голови правління банку та заступником голови правління з питань фінансів. Також Наглядовою радою ПриватБанку за підсумками конкурсного відбору на посаду члена правління з питань управління ризиками з 1 вересня 2021 року строком на п’ять років призначено Ларису Чернишову, яка наразі обіймає посаду члена правління з питань управління ризиками", - йдеться в повідомленні.

Конкурсний відбір є обов'язковою умовою призначення топ-менеджерів державних банків згідно зі статтею 7 закону про банки і банківську діяльність. Завершення строку трудового контракту будь-кого з членів правління вимагає проведення конкурсу. Обрання та призначення членів правління є виключною компетенцією Наглядової ради.

Читайте також: Приватбанк незабаром виставлять на продаж - глава НБУ

Як повідомляв Укрінформ, у грудні 2020 року Наглядова рада затвердила нову структуру правління ПриватБанку, згідно з якою виконавчий орган банку складається з семи позицій, а саме: голови правління, чотирьох заступників голови правління - з питань фінансів, з питань управління проблемними активами, з операційних питань та з питань розвитку бізнесу та двох членів правління - з питань управління ризиками і з питань мережі та проблемної заборгованості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-