Уряд затвердив незалежного аудитора для перевірки звітності Нафтогазу

Уряд затвердив незалежного аудитора для перевірки звітності Нафтогазу

Укрінформ
За результатами аукціону у системі Prozorro, Кабінет Міністрів України (КМУ) призначив ТОВ «Аудиторська фірма «ПрайсвотерхаусКуперс (Аудит)» (PwC) суб'єктом аудиторської діяльності, який проведе обов’язковий аудит фінансової звітності НАК «Нафтогаз України» за 2021-2022 роки.

Як передає Укрінформ, відповідне рішення було прийняте на засіданні КМУ 14 квітня 2021 року, повідомила пресслужба "Нафтогазу".

Зазначається, що вартість послуг за договором складе 54 млн 154 тис. грн. В аукціоні також брали участь й інші компанії «великої четвірки» — компанії Deloitte та Ernst & Young.

Відповідно до умов проведеного тендеру, всі учасники мали відповідати кваліфікаційним критеріям, зокрема, мати достатній штат фахівців, документально підтверджений досвід надання аналогічних послуг та необхідну матеріально-технічну базу.

За умовами тендеру, PwC здійснить аудит консолідованої та окремої фінансової звітності за 2021 та 2022 роки, складеної у відповідності до міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ). Крім того, до основних завдань також входять огляд проміжної окремої та консолідованої звітності та послуги з супроводження випуску єврооблігацій.

Консолідована фінансова звітність охоплює фінансову звітність Нафтогазу та близько 30 підприємств Групи Нафтогаз, зокрема, АТ «Укргазвидобування», АТ «Укртранснафта», АТ «Укртрансгаз», ПАТ «Укрнафта» тощо.

Читайте також: Кабмін затвердив Державну програму розвитку транскордонного співробітництва

Послуги з супроводження випуску єврооблігацій включають підготовку та випуск Листів-запевнень для цілей випуску єврооблігацій та інших документів, підготовка яких є стандартною умовою для випуску та розміщення єврооблігацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-