Любченка перепризначили головою Державної податкової служби

Любченка перепризначили головою Державної податкової служби

Укрінформ
Уряд на засіданні ухвалив низку кадрових рішень, в тому числі про призначення Олексія Любченка головою Державної податкової служби України (з 20 квітня 2021-го року строком на 5 років).

Як передає Укрінформ, про це представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан (фракція партії "Слуга народу") повідомив у Фейсбуці.

"Урядовці проголосували за призначення Любченка Олексія Миколайовича - Головою Державної податкової служби України (з 20 квітня 2021-го року строком на 5 років)", - написав Мокан.

Іншим рішенням Олексія Любченка було звільнено з посади голови Державної податкової служби України з 19 квітня 2021-го року у зв'язку із закінченням строку дії контракту.

Уряд також призначив Тимофія Милованова виконуючим обов'язки генерального директора ДП "Національний фонд інвестицій України". Та звільнив Олександра Терещенка з посади заступника міністра у справах ветеранів України, погодив призначення Сергія Павлова - виконуючим обов'язки директора ДП "Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у м.Львові", а також звільнення Андрія Назаренка з посади голови Кіровоградської ОДА (за угодою сторін).

Читайте також: На посаду голови податкової служби пройшли тестування вісім кандидатів

Міністри також погодили призначення Петра Добромільського заступником голови Закарпатської ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-