АРМА від початку року наростило депозитний портфель до ₴633 мільйонів

АРМА від початку року наростило депозитний портфель до ₴633 мільйонів

Укрінформ
Від початку року Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, (АРМА) наростило свій депозитний портфель до 633 млн гривень.

Як передає Укрінформ, про це АРМА повідомляє у Фейсбуці.

"Від початку року сума грошових коштів на банківських рахунках, якими управляє АРМА, зросла до понад 633 млн гривень. Лише за три останні місяці ці активи додатково принесли понад 9 млн гривень у вигляді нарахованих відсотків", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що станом на кінець 2020 року депозитний портфель АРМА становив 540 млн гривень, з чого випливає, що за 3 місяці цього року АРМА отримала в управління 93 млн гривень, розміщених на банківських рахунках.

В АРМА зауважили, що арештовані грошові кошти та кошти, отримані від продажу арештованого майна, розміщені в банку на умовах, які є одними з найбільш вигідних на ринку банківських послуг. Це дозволяє нацагентству збільшувати вартість активів, якими воно управляє.

Читайте також: АРМА передало в управління Дунайському пароплавству 12 барж

Як повідомлялося, у січні-березні дохід держави від передачі в управління арештованих активів зріс у 4 рази у порівнянні з аналогічним періодом 2020 року і становив 8,8 млн гривень.

АРМА у 2020 році перерахувало до державного бюджету 15,7 млн грн. Розмір депозитного портфеля агентства у 2020 році становив 540 млн грн, нарахування за ним - 53 млн грн.

Станом на 2020 рік у Реєстр арештованих активів внесено 2888 записів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-